Hlavní navigace

Názor k článku Jak vyřešit trolly? Co takhle připlácením za komentáře v diskusích? od lupa.cz jsou už jako čučkaři - Kdyby vas privedli do Klementina, take byste si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 5. 2016 19:43

    lupa.cz jsou už jako čučkaři

    Kdyby vas privedli do Klementina, take byste si stezoval, ze tam jsou jen nejake papiry v deskach a ne vedomosti?

    Jasne jste dostal odkaz na puvodni zdroje, kde najdete detaily. Zadny chatovac dosud nezvladl poradne Turinguv test tak, aby sel nekontrolovane nasadit. Vsechny tyto systemy bezi s lidskym dohledem, ktery ovsem vyrazne redukuje rutinni operace.

    Rusove meli malokdy tolik kreativity jako Americani, vesmes od nich opisuji. Virtualove jsou dalsi z rady prikladu, kdy se ten "obor" odstartoval ne diky invenci Rusu. V Rusku jsou nyni zname jen (komercni) farmy, ktere funguji marketingove-obchodne pro sve komercni klienty. Narozdil od Ameriky, nebyl jejich vyvoj realizovan skrze objednavkovy system vlady. Ale vy presto stale budete tvrdit, ze jsou Americani bozi kluci, kteri by na neco takoveho nedali z federalniho rozpoctu ani dolar, a Rusove to platili ze statniho.

    Presne tenhle soucasny pristup - je to lumparna, ale nase lumparna - ohromne pomaha protistrane. Prectete si originalni dokumenty US Army, objednavku vlady, a pak ziskate duveru, ze vas nikdo nelakuje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).