Hlavní navigace

Názor k článku Jak vznikl, co znamená a jaká budoucnost čeká opensourcový fenomén Kodi od Rogue 11 - Vážený pane, tento nick mám nevím kolik let, ještě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 3. 2018 18:58

    Rogue 11

    Vážený pane,
    tento nick mám nevím kolik let, ještě když jsem chodil na Lupu a DZ jen číst.

    A račte laskavě prominout, když mě nějaký neregistrovaný anonym zahrne vulgaritami, budu s ním jednat jako s anonymem. Pročpak jste nezahrnul do své citace, na co byla odpověď směřována?
    cit. : "Je videt jaci negramotni hlupaci sem s digizone prisli, vy jste zarnou ukazkou." Tak na toto bylo odpovídáno. Když se někdo chová jako buran z Horní Dolní a píše jak prase kostí, budu s ním jako s buranem jednat. Toto není snaha pomoci, jak píšete, ale vulgární výplod anonyma. Na hrubý pytel se dává hrubá záplata.

    První kdo slušnou formou a pod jménem (ostatní se asi za jméno stydí, anonymně si léčí svoje bebíčka nebo si honí ego) na chybu upozornil byl Tom Holec. Pokud jste si dobře přečetl moji odpověď na jeho komentář, chybu jsem uznal a slíbil nápravu.
    Na nápravě se pracuje, kolegovi se to bohužel nějak na první pokus nepovedlo.

    Ano, vítám konstruktivní kritiku. Ale výplody anonymních haterů jako třeba existence "fd" nebo "Dán" budu i nadále ignorovat. Tohle není nějaký "školní fejsbůček" nebo Novinky, ale odborný web, tvořený lidmi. A lidi dělají chyby.

    Přeji vám hezký den,
    Petr F.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).