Hlavní navigace

Názor k článku Jaká je splatnost faktur za domény? od Petr Soucek - Bohuzel seznam clenu CZ.NICu neni nikde uverejnen, ani...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 11. 1999 0:09

    Petr Soucek (neregistrovaný)
    Bohuzel seznam clenu CZ.NICu neni nikde uverejnen, ani na Tvem info.nic.cz. :-(
    Tobe se nikdy nestalo, ze bys nadaval (aspon vduchu) neschopnym kolegum nebo zamestancum?
    Stejne nikdo nevi, kdo to vlastne CZ.NIC je, a co vlastne dela, a co dela EUnet - to pri telefonatech do EUnetu nevi nikdo, a prepojuji me od jednoho k druhemu, a kdyz nevymeknu a po tom, co mi to nekolikrat zavesi skutecne s nekym mluvim, dozvim se, ze nikdo z CZ.NIC tam neni a snad nikdy uz nebude, a ze mam vsechny dotazy psat na fakt@nic.cz, ze to je jediny kontakt na lidi z CZ.NIC. Po nekolika tydnech, kdy jsem poslal par dotazu a nikdy mi neprisla odpoved, mi dnes na opetovnou urgenci autoresponder napsal, ze maily na fakt@nic.cz, jedinou adresu CZ.NICu, padaji do kose, a jestli jsem jeste nedosta rozum a nepochopil, ze neco po nich chtit je nesmysl, ze mam napsat na fakt2@nic.cz, ty maily ze pry vyrizuji v doslem poradi. A to je napsano uplne dole v kilometr dlouhem mailu. A poradi je zrejme dlouhe..:-( Jak si vubec muze CZ.NIC dovolit pozadovat na svych zakaznicich, ze museji mit e-mail, kdyz ho sam nema?
    Mimochodem Dane, kdyz uz je na strankach http://info.nic.cz/kontakt.html napsano, ze spravci domneny cz jsou panove Orsag a Rosendorf, jakto, ze penize vybira CZ.NIC, ktery IANA vubec nezna? Ten zmatek je strasny a CZ.NIC nedela vubec nic pro to, aby se aspon zmensil. Promin, ze to tak trochu adresuji Tobe, ale nikdo jiny z okruhu lidi, kteri alespon neco vedi, nereaguje.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).