Hlavní navigace

Názor k článku Jaké jsou návrhy na dial-up? od Janka - Přesně tak...tohle jsem měla na jazyku už dávno... Chápu,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 11. 2002 8:55

    Janka (neregistrovaný)
    Přesně tak...tohle jsem měla na jazyku už dávno...

    Chápu, pletu se do diskuze odborníků, jsem jen prachsprostý uživatel internetu z vesnice, ale kabel tady? nedohledno ! Tele2 ? nedohledno ! takže zůstává jediné, dial-up. Proč níže lkáte nad tím, že než k internetu, sedne velké procento lidí radši k bedně? Ne všichni jsou "počítačově gramotní". Ale zase je lepší poukázat na to, jak jsou "nezodpovědní", když takhle činí, že ano?

    Taky nechápu jednu věc, dříve prosurfujete 1200 Kč a teď si libujete, že platíte cca 3600 Kč a je to skvělé. Bud jsem špatný matematik nebo jsem třeba nepochopila, že dřív jste si dával málem ruce do želízek, aby jste na PC nesáhl a teď máte konečně svobodu ;-) Pokud je to takhle, omlouvám se :-)

    Taky je bezva vyzývat všechny k bojkotu dial-upu, zvláště když téměř všichni z přispěvovatelů zde mají všechno, jen ne dial-up. To se to pak stávkuje, co ? Jestli jsem se někoho z vás, pánové, dotkla, omlouvám se, ale jak jsem výše uvedla, jsem jen prachsprostý internetový příštipkář, který má rodinu, dvě děti a tudíž ne tolik času, aby pro mě bylo únosné platit víc než 1000,- Kč za internet měsíčně, protože jinou nabídku s vyšším paušálem nevyužiju. Ale to důležité : na internet CHCI ! :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).