Hlavní navigace

Názor k článku Jaké služby můžeme čekat od obecních webů? od Jiří Polášek - Jsem přesvědčen, že většina novinářů znající souvislosti by...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2006 0:57

    Jiří Polášek
    Jsem přesvědčen, že většina novinářů znající souvislosti by byla mnohem kritičtější.

    To, že se kraje "neztotožňovaly s pravidly a koncepcí soutěže" je "velice, velice mírná" citace informací, které jsem obdržel. Tyto informace jsou jednoznačné a nehodlám je víc komentovat. V případě nutnosti jsem schopen podklady k tomuto tvrzení doložit např. šéfredaktorovi Lupy, který by jistě konstatoval, že má vyjádření jsou pořádku.

    Co se týče pořádání/nepořádání krajských kol, nechám na čtenářích ať posoudí smysl takových pravidel, zdůrazním však aspoň to, že informace o nepořádání krajských nebyla registrujícícm se účastníkům sdělena a celá záležitost nijak oficiálně nevysvětlena.

    Stránka soutěže přehledná není nejen kvůli udávanému příkladu - nicméně v tomto případě by stačil jednoduchý skript, který by ohlašovací texty dovedl zobrazit mnohem lépe. Nevyhovuje mi ani to, že se postupně mění texty v různých sekcích webu namísto toho aby bylo vše pěkně v článcích s možností identifikace, kdy byl článek publikován. Určitý obsah stránek se totiž mění a pokud si člověk neprojde znovu všechny odkazy, může mu něco uniknout.

    Zajímavé finty je myslím zcela výstižná charakteristika počínání porot, které aby neporušily pravidla, nevyhlásily první místa ale dvě druhá místa apod.

    Porotce beru :-) Vážně. Už jsem soutěžil, komentoval, takže porotce mi chybí...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).