Hlavní navigace

Názor k článku Jakub Karas (UpVision): Pravidla pro létání dronů se budou uvolňovat od Flasi - ad 1) To je jistě pravda. Ale vhodn...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 12. 2015 15:35

    Flasi (neregistrovaný)

    ad 1) To je jistě pravda. Ale vhodn vybraný bílý kůň může to riziko dost podstatně snížit - i když na to policie vrhne hodně sil.

    ad 2) Že toho policie může zjistit překvapivě hodně z kamer, s tím rozhodně souhlasím. Já reagoval na ty satelitní snímky.

    ad 3) Zaprvé já psal o útocích, ke kterým se nikdo nepřihlásí. To není totéž jako útoky u nichž není znám pachatel.
    Zadruhé útoků ke kterým se nikdo nepřihlásí je fakt hodně. Dohledejte si to sám. Pak je další kategorie útoku, které mají vypadat, že je spáchal někdo. Čili i když se někdo přihlásí, tak to není ten pravý.
    Jsem si jistý, že se nikdo nepřihlásil k výbuchu na staromáku v roce 1990 ani k následnému útoku stejného pachatele v Hostivaři.

    http://www.mvcr.cz/clanek/terorismus-a-jeho-projevy-v-nekdejsim-ceskoslovensku-a-dnesni-ceske-republice.aspx

    Tady z toho seznamu teroristických útoků u nás bych řekl, že se k autorství nikdo nepřihlásil u většiny těch útoků (což neznamená, že pachatele nedopadli).

    A jsou zmíněny i teroristické útoky vykonané naší tajnou službou ve Štrasburku 1957 v Mnichově 1981. Ani v jednom případě se k útoku nikdo nepřihlásil.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).