Hlavní navigace

Názor k článku Jaký bude post-PC svět, který prorokuje Apple? od Metal - Chcete to co většina lidí, jen to není...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 3. 2012 8:38

    Metal (neregistrovaný)

    Chcete to co většina lidí, jen to není kompatibilní se současnou dobou. U většiny společností je hlavním měřítkem zisk a množství. Tak pak slyšíte od subdodavatele pro Audi, že již oni vědomě skládají svůj výrobek z nekvalitních dílů (protože z Turecka a Itálie lepší nedostanou), s tím, že když budou mít smůlu a ono se to poláme v záruční době, tak servisní díly a platby nejsou již v hodnocení úspěšnosti, ale vstupní cena ano.

    Na druhé straně jsou to zákazníci, co chtějí všechno a hned. Vybírají podle ceny nebo slevy a čím víc barev, tím víc Adidas. Současně sledujeme množství nezaměstnaných, hlídáme si sociální jistoty a běda jak neroste ekonomika. Podívejte se na zdejší diskuze, jak v drtivé většině lidé vyžadují vše zadarmo. Mají mít knížky, filmy, hudbu nebo programy zdarma, protože oni jsou, mají internet a je věcí ostatních aby se nějak postarali o svůj profit.

    Prostě současný model našeho mraveniště jiné chování potlačuje. Aby se to změnilo, musíme počkat než se lidské myšlení a požadavky přesunou na jiný level.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).