Hlavní navigace

Názor k článku Jan Březina: Fotografování mne začíná bavit od Jan Brezina - Ujistuji vas, ze ve zdravem konkurencnim prostredi se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 10. 2004 14:40

    Jan Brezina (neregistrovaný)
    Ujistuji vas, ze ve zdravem konkurencnim prostredi se vsichni konkurenti snazi sve soupere bud porazit nebo pohltit a tak zlepsit svou pozici na trhu. Vec druha je, ze zaroven muze byt Vas konkurent pritelem a muzete si vazit jeho prace. Proste business je jedna vec, osobni sympatie vec druha. Nevim co to ma spolecneho s chamtivosti?

    A muzete mi verit, ze opravdu nepotrebuji vlastnit vse na co se podivam a co pouzivam. Nemam vlastni automobil a presto rad a casto ridim, nemam vlastni fotoaparat a presto casto a rad fotografuji, nemam vlastni kino a presto mam rad filmy ... Mam rad digitalni fotoaparaty a tak vyuzivam toho, ze z titulu sve funkce mohu kazdy tyden fotografovat necim novym a poznat neco noveho.

    A mimochodem, ano jde mi o kseft. Kdyz vidim prilezitost jak vydelat penize a ta prilezitost je ferova, tak ji pochopitelne vyuziji. Myslim, ze kazdy kdo se mnou kdy spolupracoval nebo pro nas pracoval Vam potvrdi, ze se rad vrham na nove prilezitosti a ze to nikdy nedelam bezohledne.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).