Hlavní navigace

Názor k článku Jan Gruntorád: Mrzí mě, v jakých podmínkách lidé pracují od Michal Krsek - Pavle jeste jednou odkazuji na popis toho, jak...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 5. 2004 11:58

    Michal Krsek (neregistrovaný)
    Pavle jeste jednou odkazuji na popis toho, jak CESNET pracuje, AUP a pripadne seznam clenu a zakazniku. Kdyz si to prectes, zjistis, ze nektera spojeni jsou totalne mimo misu a neda se na ne ani reagovat (viz. jaktoze Jihomoravsky kraj neplati clenske prispevky).

    Pokud se tyce toho, ze nektere aktivity byly skonceny po upozorneni, rozhodne bych to nesvadel na CESNET. Spis mam dojem, ze si to precetl nekdo v dotycne organizaci.

    A pokud se tyce toho, ze se o CESNETu dovidat ve sve komercni praci, domnivam se, ze jde o pozitivni vec. Jednak to ukazuje, ze lide, kteri spolupracuji s CESNETem, dokazi presahnout i do komercni sfery (to povazuji narozdil od Tebe za klad) a jednak to umoznuje transfer know-how obema smery (i to povazuji zza klad).

    Z me strany povazuji dalsi diskusi za ztraceny cas. Pokud chces komunikovat s CESNETem, s duverou se obrat na info@cesnet.cz. Myslim, ze Ti odpovi :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).