Hlavní navigace

Názor k článku Jan Rozkošný (DVTV): Rozšiřujeme studio, pořady i tým. Novou tváří bude Emma Smetana od Ivan Nový - Postoj levoty k volbě Trumpa i imigrační krizi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 2. 2017 13:00

    Ivan Nový (neregistrovaný)

    Postoj levoty k volbě Trumpa i imigrační krizi a metody, které používá k indoktrinaci, vyvolal nedůvěru k médiím a elitám srovnatelnou s nedůvěrou za komunismu. DVTV se z tohoto trendu nijak nevymykala, proto si ji pro sebe řadím k nespolehlivým médiím jako je CNN, Washington Post, nebo třeba ČT.

    Za komunismu u nás taky přední vědci plácali marxistické nesmysly a povinný díl jich uváděli ve svých dílech. Proto se nám nezdá divné, že intelektuální elity jsou zkorumpované a že pravdu vymění za kus žvance. To je v Evropě pro intelektuální elity za posledních 100 let stav zcela přirozený, nejdříve horovali pro komunistickou revoluci v Rusku, pak nacionální socialismus v Německu a dnes pro neomarxistické nesmysly.

    Novum je, že intelektuální elity pravděpodobně těm nesmyslům co hlásají i sami věří. A to je to nejhorší co nás mohlo potkat, elitami jsou vzdělaní hlupáci, kteří se navzájem ve své hlouposti utvrzují. Tady pomůže jen výměna elit. Tedy druhá reformace.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).