Hlavní navigace

Názor k článku Jan Veverka (ProtonMail): Stavíme bezpečné úložiště dat pro e-maily a ProtonDrive pro ukládání souborů od Jan Veverka - ProtonMail je provozován společností Proton Technologies AG. Máme...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 9. 2018 21:57

    Jan Veverka

    ProtonMail je provozován společností Proton Technologies AG. Máme řadu partnerů v řadě zemí, včetně firem jako jsou IP-Max, Radix Technologies, Equinix, Deltalis, Dell, SuperMicro, HPE, Radware, F5, Cogent, atd. Stejně tak budeme spoléhat na řadu partnerů i do budoucna, protože na rozdíl od Googlu, si nemůžeme dovolit dělat všechno sami. Tesonet je jedním z našich dávných partnerů z dob, kdy ProtonVPN bylo v plenkách a mělo před sebou dlouhou a trnitou cestu.

    Stejně tak jako partnerů máme i řadu konkurentů a jiných subjektů, kterým je naše existence trnem v oku. Někteří jsou skvělí a svým usilím a pílí nás motivují lepším vysledkům, jiní dávají přednost podrazům a pomluvám.

    Falešná obvinění o sovislosti ProtonVPN a Tesonet pochází od amerického poskytovatele VPN jménem Private Internet Access (PIA), který je zároveň jedním z konkurentů.

    Více podrobností a vysvětlení můžete nalézt v angličtině zde:
    https://www.reddit.com/r/ProtonVPN/comments/8ww4h2/protonvpn_and_tesonet/e21tfqw/

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).