Hlavní navigace

Názor k článku Jarní novinky u Skylinku: Programy, přelaďování a nespokojenci od Pamětník - Prosím Vás Chozé, nebuďte až tak alergický na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 4. 2011 12:04

    Pamětník
    Prosím Vás Chozé, nebuďte až tak alergický na každý můj příspěvek, který jen ilustrativně s Vámi souvisí. Samozřejmě jsem mohl Vaše jméno vypustit, ale na konkrétním případu se dá situace ukázat nejsnadněni a nejrychleji. Mohl bych samozřejmě psát o anonymním divákovi z velkého města, o kterého kabelovka nestojí a teresteriál nemá k dispozici. Změnilo by se ale něco ve smyslu té mé poznámky?

    Ani jsem nenaznačoval, že satelit není pro výše uvedené případy to nejlepší řešení. Prostě je a vždy jsem to chápal a i psal.

    Mýlíte se ale Chozé v tom, že právě já jsem odpudivě a hlasitě brečel při vypnutí 46. kanálu v Praze. Kromě čistě technické zajímavosti z provozování malé sítě SFN, jsem nepřišel o jediný program, DVB-C mi poskytuje všechno, o co stojím.

    A zcela reálný můj osobní problém, jakou satelitní kartu si pořídit jen pro testování platformy, mi tyto komentované "novinky" řešit nepomáhají. Nic víc, nic míň jsem tím nechtěl ani naznačit a Vaše jméno jsem použil jen pro zjednodušení komentáře.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).