Hlavní navigace

Názor k článku Jarní novinky u Skylinku: Programy, přelaďování a nespokojenci od Pamětník - A to si Chozé myslíte, že bych měl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 4. 2011 12:40

    Pamětník
    A to si Chozé myslíte, že bych měl v mých podmínách pobrekávat nad nedostupností DVB-T a kabelovky, nad investicemi do STA, když se mne nic z toho netýká? Nemůžete mi mít ale za zlé, že digitalizaci nevidím uprostřed cesty, jako Vy. Jsme na tom rozdílně a nic s tím my dva zatím neuděláme. Ani MPEG4 u mne není problém, na nic nebudu přecházet a následně připlácet, všechny moje TV a už jen jediný STB v dosahu MUXu4, mají příslušný tuner.

    Když už se zbytečně v tomto vlákně vracíte k nesouvisejícímu tématu postupné vývojové změny obsahové náplně DigiZone, nejsem jediný, který to chápe, ale určitě nepodporuji psaní o Davidech, jen mám více empatie k majitelům a redaktorům tohoto serveru.

    A co se týče karty/providera na satelit, opravdu mi nejde o pár korun, ale o názor, co je opravdu nejlepší a univerzálnější, když mi nejde ani o extra balíčky, ani o UPC Direct. A žádnou skutečnou radu pro mojí situaci jsem tady od Vás ještě nezaznamenal. Zato mé označení za rejpala a ubrečouna, což prý nerad u své osoby vidíte, to Vám jde na jazyk velmi snadno. Zkuste se opět vrátit k věcným technickým argumentům a přestaňte si prosím hrát na toho jedině povolaného na hodnocení lidských povah. Děkuji.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).