Hlavní navigace

Názor k článku Jarní novinky u Skylinku: Programy, přelaďování a nespokojenci od anonym - Ještě je jeden zásadní rozdíl. Já si Vás...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 4. 2011 19:47

    bez přezdívky
    Ještě je jeden zásadní rozdíl. Já si Vás nevšímám, kdež to Vy mne ano. Tedy nejsem takový provokatér abych využíval nějaký technický server k neustálému napadání ostatních čtenářů.
    Ovšem je mi to houby platné, protože tento zásadní rozdíl mi nepomůže, když musím čtenáři/nečtenáři, neustále čelit Vašim útokům. Co se týče překrucování v prvním odstavci to snad nemá smysl ani komentovat... Zábavné na tom může už být jen to, že po nějaké době už ani nevíte sám, co a jak jste napsal...,,Jen aby ta nepřejícnost nepřešla až do absurdity, že ti od Čáslavi mají stejné žaludky jako Němci, nebo Newyorčané a tak by měli mít všichni stejný přístup k TV zábavě?" Jinými slovy... Ti chudáci v Čáslavi přece nemůžou mít nárok na Prima HD, na tu mohu mít nárok jen já nadčlověk-pražák-pamětník. A chudáci v Čáslavi mohou za to, že Radiokomunikace vypnuli kanál 46. a testují tam T2. A je to pro vás absurdní, když by v Čáslavi nebo kdekoli na venkově byla O2... Tak nevím, co řešíte ? Chcete snad říci, že jste napsal něco jiného ? Oni vám nepřejí PRIMU HD... Opravdu úžasné. Nemyslíte, že jste k smíchu, když by jste tu nezaplevelil úplně zbytečně půl diskuse ?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).