Hlavní navigace

Názor k článku Je provoz CZFree.Net nelegální? od Stat to nedopusti - I kdyz je Lupa urcena hlavne odbornikum, osobne...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 6. 2003 18:40

    Stat to nedopusti (neregistrovaný)
    I kdyz je Lupa urcena hlavne odbornikum, osobne (jako amater) vitam, ze se objevuji i prispevky "neodborne". Kazdy skutecny odbornik snad prizozene citi "konektivitu" technickou a technologickou s ostatnimi dimenzemi cloveka, jako je napr. moralka. Bohuzel humanizmus se stava anachronizmem, a pro mlade experty pojmem.."kecy". (Tyka se jenom opravdu tech narrow minded, abych negeneralizoval)
    Ohledne toho slepce... Je to bohuzel principem fungovani spolecnosti, ktera se tvari humanne ale de facto i z teto cinnosti by nejradeji inkasovala-alespon DPH. Cesta cehokoli zdarma, je nezadouci precedens a ohrozuje zaklady na kterych stoji zapadni civilizace. Ohrozeni TELECOMu (ne jenom toho naseho)ohrozuje prijmy dani do statnich pokladen. Stat liberalizaci pujde jen tak tak daleko, aby zisky nebyly nehorazne. Ale nemuze dal. To by likvidoval sam sebe. Myslim, ze je jen otazkou casu, kdy a jak legislativne zasahne a prijem svych dani si zakonem pojisti. A obavam se ze ani pravnicke turbulence tomu nezabrani. Rad bych se mylil.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).