Hlavní navigace

Názor k článku Je to kopie Novy, nebo to není kopie Novy? od anonym - TV Barrandov jsem dnes s nadějí zapnul...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 1. 2009 13:43

    bez přezdívky
    TV Barrandov jsem dnes s nadějí zapnul a z obrazovky od té doby čiší jen nuda a nuda, jalový program, koktání a nestvůry jak z vyčpělého komunistického hororu, včetně sůdružky riaditělky Vozárové, která navíc nějak vypadává z kostýmku, šitého na mnohem větší postavu. Na rozdíl od krátkých kalhot bývalého prezidenta Václava Havla, tohle není ani komické, spíš trapné. Být majitelem této TV, omluvím se a posunu start vysílání raději o další rok. Koktající zamindrákovaná a všelijak posešívaná zoobie Bubílková vede první vysílací den někam do kopru, nikoliv k radostným zítřkům. TV Barrandov je bohužel důkaz, že se rádybyplnoformátová televize dá dělat taktéž amatérsky a mizerně. Bohužel tohle konkurence pro stávající televize není a dloho zřejmě nebude. Majitelé TV Prima a Nova si museli notně oddechnout, určitě se nemají čeho obávat. Diváky dlouho očekávaná televizní "štika" nemá ani jeden zub a vypadá to, že brzo chcípne na stáří.
    Těch, co si myslí, že se profesionalitě dá naučit časem, se ptám, co se tedy v TV Barrandov naučili "profíci" za uplynulý rok ?? Ukazovat prostory filmařských ateliérů a sklady rekvizit a vzpomínat na trilobity pana Barranda nepůjde donekonečna, co budete dělat potom ??
    Já jsem nečekal od TV Barrandov mnoho, ale tohle je fakt póvl pod psa. V jiné diskusi na jiném serveru jsem se dočetl názor, se kterým se ztotožňuji, opravdu pro přijetí do TV Barrandov musí být podmínkou věk nad 70 let a smrt na jazyku ?? To vážně neumí nebo ani nechce nikdo v ČR dělat televizi pro lidi?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).