Hlavní navigace

Názor k článku Jimmy Song: Bitcoin je hlavně úložiště hodnoty. Ethereum nepřináší nic užitečného od fd - A vite v cem je problem - tedy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 10. 2018 22:08

    fd (neregistrovaný)

    A vite v cem je problem - tedy vsech coinu a i toho zlata? Ze jde o platidla vicemene deflacni. Tudiz je kazdy chce mit, ale nikdo je nechce utracet coz vede k tomu, ze se jimi neda platit.

    Na druhou stranu ty tistene papirky pomerne rychle ztraci hodnotu (leda chovanec bohnickeho ustavu by dal na reci politiku a "setril" na duchod) a tudiz je ve vasem zajmu je pokud mozno co nejdive utratit. A vubec nejlepsi, je si je pujcit a utratit ty cizi.

    Bitcoin (a dalsi) maji pak jeste mnohem zasadnejsi problem - neda se snimi platit, protoze meni hodnotu tak razantne, ze je nikdo normalni neakceptuje. Muze se vam totiz snadno stat, ze prodate vec za tisic dolaru, ale nez se zuctuje prevod, dostanete pet set.

    Jedine co coiny realne prinaseji je moznost smenit hodnoty bez ucasti a tudiz evidence statu. To ostatni jsou sazky v rulete, na jednoho vyherce je milion tech, kteri prohraji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).