Hlavní navigace

Názor k článku Jiří Hlavenka: Koronavirus změní vše, co se dříve dělo mezilidským kontaktem od ROOOO - Jestli myslíte stavební firmu, která by měla koupit...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 4. 2020 15:16

    ROOOO

    Jestli myslíte stavební firmu, která by měla koupit zedníkům, obsluze strojů a přidavačům NTB, tak takovou variantu jsem nezahrnoval a ustupuji a netvrdím, že je to banalita vybavit je HW technikou pro práci z domu. Stejně tak jsem neuvažoval o flétnistech a kominících. Firmy, které pracovníky těchto řemesel zaměstnávají, jistě budou mít problém NTB koupit a zařídit licenci na VPN Remote. Je ale pravdou, že někdo by mohl mít podezření, že ani neziskovkou darovaný NTB (tedy zdarma) té obsluze kolesového rypadla nepomůže (proto jsem na tyto obory tím mým názorem, že /náklady na vzdálenou práci z domova nejsou vysoké/ nemyslel).
    Spíš jsem měl na mysli firmy, které mají bílé límečky, kteří v místě firmy pracují s počítačem. Občas někam něco dodáváme a poměr je většinou fatální pro desktopy, odhadem tak 80/20 ve prospěch NTB. Vzorek asi 100 firem posledních 5 let. Ve státním sektoru je to ovšem naopak. 20/80.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).