Hlavní navigace

Názory k článku Jiří Pomeje moderuje na Frekvenci 1 noční proud, chce se bavit o sexu

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 12. 2010 14:11

    bez přezdívky
    Pomeje bude taková druhá Asterka z Frekvence 1!! Nedávno jsem jí chvilku poslouchal a je pavda, že tento pořad není vůbec špatný - pobaví. Když probírali téma multiorgasmické ženy (a to tento pořad běží už kolem poledne!!) Volala tam jedna žena a Asterka na ní ať se podělí s posluchači se zážitkem. Žena na to, že multiorgasmus nikdy nezažila - Asterka na ní proč tedy volá? Žena říká: volám proto, že bych to zažít chtěla!! :-DDDDD Astreka jí tedy poradila nevěru s dobrým samcem nebo výřivku - z její vlastní zkušenosti - prostě pořad kdy se stále bavíte (jen příšernou hudbu dramaturg na F1 vybírá). Má sestra, která se vdala do Anglie tvrdí, že tam už toto neexistuje, aby během dne běžely podobné pořady a ani co se týká televize - ŽENA v této zemi a podobných má úplně jinou váhu, než-li v tuzemsku, tam by si nikdy nedovolili dělat si vtípky na účet žen a věcí okolo sexuality už vůbec né. Sestra tvrdila, že věří, že toto sem dorazí jednou také, asi je to tak, ale má to svoje kouzlo ne? Užijme si ho dokud můžeme :-D
  • 28. 12. 2010 15:36

    bez přezdívky
    Tak standardně ve vyspělých zemích platí, že propagace fašismu, komunismu a sexismu je v rozhlasovém vysílání zakázána. U nás se dodržuje pouze ten první bod. Kumunismus i sexismus se zde propaguje vesele. Takže asi budeme rozvojová země a nikoli vyspělá.

    Co se týče Asterové a F1. Když ten pořad začal, mělo to šmrnc a bylo to docela hodně zábavné a konec konců, každý si rád hodí zadkem. Tak že podle mého názoru to hodně bavilo a byl to přínos. Bohužel už to běží roky a myslím si, že už to hodně vyčpělo. Tedy Asterová už mezi tím o několik let zestárla. Opakuje se. Už jí nikdo novým kousků nenaučí. A začalo to být dost o ničem. Už asi před rokem jsem to komentoval, že je tam dnes asi tolik srandy, jako se dívat na souložící důchodce. Nemyslím si, že by to byla něčí chyba. F1 nebo Lagardere nebo Asterové nebo kohokoli. To rozhodně ne. Ale prostě už to fakt běží mnoho let a chce to nějakou inovaci a změnu.

    Takže třeba tohle má být pokus o ní. V každém případě prostě ten pořad s Asterovou je podle mého názoru naprosto passé. Už se oposlouchal. Jede moc let v nezměněné podobě.

    Co se týče hudby na F1 kdysi tato stanice dalo by se říci aspirovala na slušné oldies radio, tedy převažovaly písničky starší a převažovaly písničky zahraniční. Bohužel tohle asi před rokem naprosto podělali. Z naprosto neznámých příčin začali hrát více českých věcí a více novějších věcí. Takže dnes je to absulutně nepřebratelná směska, bez trocha vkusu a stylu, zpatlané staré, nové, české, zahraniční, vše na jedné nesmyslné hromadě. Až to kolikrát vyloženě rve za uši.

    Takže ta stanice spěje do čím dál větší nezajímavosti. A pochybuji, že ji dokáží vrátit zpátky do hry. Tedy do tohu zvuku, co měla, když začala. V podstatě, když by ji vypnuli úplně, nebyla by to žádná ztráta.
  • 28. 12. 2010 17:19

    Pamětník
    Chozé, závidím Vám, že si dovedete představit jak zábavně souloží důchodci. Vy jste na tom snad lépe? Asi to nikoho nezajímá, ale když Vy musíte do důchodců kopnout stejně hulvátsky a nesnášenlivě, jako do něčeho, co se obvykle Vám zrovna nezdá. Snad jste si užil Vánoce v pohodě, ale je po svátcích, tak jste opět nasadil obvyklou notu.
  • 28. 12. 2010 21:50

    bez přezdívky
    Vy jste vážně už naprosto vyšinutý psychopat. Jinak Vás už nelze při veškeré dobré vůli označit. Každý zcela normální člověk pochopí, že se nejedná o žádné ,,kopnutí do důchodců", ale o konstatování, že jistý pořad dávno ztratil svoji šťávu a smysl. A předpokládám, že každý normální člověk to tak chápe, mimo jistého pamětníka. Prostě katastrofa, co vy jste za rejpavé, agresivní a nesnášenlivé hovado. Dále odmítám vaši idiotismy komentovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).