Hlavní navigace

Názor k článku Juraj Malcho (ESET): Běžným lidem nedochází, že i chytrá televize se dá napadnout od fd - Pravda, 30let stara analogova CRT - ladeni dovedeno...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 3. 2018 15:05

    fd (neregistrovaný)

    Pravda, 30let stara analogova CRT - ladeni dovedeno k dokonalosti. TV si samozrejme sama najde, ale kazdy nalezeny kanal lze rucne doladit a pridelit mu primo cislo na kterem bude. Stejne tak je kdykoli mozne pridat dalsi nebo ubrat existujici.

    3 roky stara ... umi prijem analog/dvt-t/2/c/s... ovsem nelze mit vsechny kanaly pekne v jedne rade, nebot jednotlive tunery maji zcela odlisny zpusob nastavovani. Pokud se v MUXu objevi nejaky dalsi kanal, je treba preladit uplne vse, a pak stravit cely den "soupanim" kanalu. Satelitni cast neumi poradi nastavovat vubec. Pro zmenu prijmu mezi jednotlivymi variantami je treba prepinat hluboko v menu ukryte nastaveni. V tomto pripade(lg) si TV alespon pamatuje drive naladene kanaly, existuji ale i takove(panasonic), ktere je treba pri prepnuti z T na C znova kompletne ladit ... neuveritelne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).