Hlavní navigace

Názor k článku K.O. koncesionářským poplatkům. Ale co potom? od anonym - spotřební daň z benzinu/nafty/olejů, DPH z prodeje aut/oprav...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2009 8:06

    bez přezdívky
    spotřební daň z benzinu/nafty/olejů, DPH z prodeje aut/oprav je mnohem vyšší nežli výdaje státu na silnice. Tedy platí uživatelé a ještě zbyde. S tím aby se o svůj důchod, příp. církev staral každý sám souhlasím. K té církvi, ale poznámka. Nejdříve stát církev okradl, s tím, že jí náhradou bude platit.
    Já nežádám, abyste mi moje libůstky platil a nevolím takové strany, které chtějí, aby "všechno patřilo všem". Pokud se vám ČT líbí, plaťte si jí, už dnes je jednou z nejdražších placených TV. Ale proč to mají platit ti sotatní. Co je na ČT veřejnoprávního ? Snad malý podíl programu - pro školy, přenos z parlamentu - . Ostatní je totéž co jinde a navíc zprávy a publicistika na hodně lidí působí jen jako propaganda některé ze stran.
    Návrh na zrušení poplatků a placení ze státního rozpočtu je aspoň krok dopředu - ušetří ze za správu výběru poplatků (miliarda ?)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).