Hlavní navigace

Názor k článku K soudu za post na Facebooku? Může to být jednodušší, než se zdá od Unknown - "Navadeni k nenavisti tedy znamena, kdyz nekomu budete...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2015 16:12

    Unknown (neregistrovaný)

    "Navadeni k nenavisti tedy znamena, kdyz nekomu budete rikat: nenavid, nenavid.. a to do zblbnuti."

    Mate celkem naivni predstavy o manipulaci nevzdelanymi frustraty. Dle vasi metody bude na konci spise blb (rikat az do zblbnuti....). Nenavist se da vyvolavat mnohem promysleneji a je to i o dost ucinnejsi.

    Podivejte se blizky vychod: Pokud nekdo v Izraelsko-Palestinskem konfliktu zemre, bezny Izraelec casto zareaguje slovy: "Je smutne ze umiraji lide, ale my se musime chranit", kdezto na Palestinske strane mohutne (vcetne deti) oslavuji kazdeho mrtveho Izraelce, cimz stale dalsi a dalsi generace uci nenavidet, coz dopredu znacne ztezuje jakekoliv budouci mirove reseni. Pokud se zamyslite nad tim, jak ve svych detech zasevaji nenavist na dekady dopredu, dojde Vam snad smysl podobnych paragrafu... Samozrejme nijak nehajim pripadne zneuziti zakona a je dobre ze v ceske justici funguje vicestupnovy system opravnych prostredku. Kdybysme meli zrusit kazdy zakon ktery se da zneuzit, tak nemame skoro zadne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).