Hlavní navigace

Názor k článku Kam kráčí Heureka.cz? Od srovnávání cen k přímému oslovování zákazníků od martin - Doufám, že po světě nechodí jenom takoví čurdové...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 12. 2012 0:38

    martin (neregistrovaný)

    Doufám, že po světě nechodí jenom takoví čurdové jako je autor článku. Ten první odstavec je naprosto luxusní... S nákupní filozofií nejprve jít otravovat do kamenného krámu a pak to někde na netu sehnat levněji se totiž všichni dopracujeme k tomu, že se v obchodech zavede u dveří kasička, kam se vloží pětikilo, které po půlhodině promarněného času pracovníka obchodu - protože i kdyby byl nejlepší prodejce na světě, tak nezvyklá českého kolenovrta k nákupu, propadne majiteli obchodu na placení sociálky a zdravotky a taky na udržení výstavky zboží pro chytrolíny, co chodí jen osahávat a zjišťovat know-how.

    Existuje jediná cesta jak rozvíjet business, a tou je: Servis, Servis, Servis! Tak se vydělává. A ne sleva, sleva, sleva... tahle cesta vede do pekel!

    Zítra stahuji feed z heuréky a jestli mi do krámu zas zavolá nějaký asertivní pracovník slevového portálu jestli s nimi nechci začít spolupracovat a nabízet svoje zboží na jejich portále se slevou, tak ten konec světa opravdu nastane, za to ručím... :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).