Hlavní navigace

Názor k článku Kanálové vložky v STA jsou k ničemu! od Uživatel zvolil pěknou přezdívku - Smysl to má, trochu to přiblížím. Nejedná se o...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 9. 2008 15:00

    Uživatel zvolil pěknou přezdívku
    Smysl to má, trochu to přiblížím.
    Nejedná se o STA někde v bytovce ale o strukturku v organizaci. Posunuju tam TV signál po strukturované kabeláži a ta má strop 350MHz (asi by to jelo víc). Je to řešení v případě, že nemáme po baráku koaxiální rozvod ale 100 metrů na každou stranu vede síť. Je to přizpůsobený a na konci je patchcord kde na jednom konci je RJ45 a na druhém symetrizák 100/75 Ohm a jede to jako z praku. (kdo neuviděl, neuvěří. Kdo se děsí rušení, není tam, mám to ověřeno). Na firmě máme několik televizí a takto je můžu zapojit kdekoliv. Přechod na DVB-T znamená problém, natahat koax mnohde nepůjde a možná ani nebude povolen. Nyní posíláme 4 programy v III. pásmu a rád bych tudy poslal i multiplexy. Že by u nás byl silný signál na vnitřní anténu ... v to moc nevěřím.

    Budeme muset asi zkusit kanály 13. a výš, kam až to kabel snese. Když je digitál robusnější pro přenos vzduchem, mohl by snést i takovéto hrubé zacházení.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).