Hlavní navigace

Názor k článku Kauzy s otevřeným koncem: AlbumCity.cz od ignac - Ty jsi to prehnal a vysledek vidis. Uz...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 10. 2001 8:53

    ignac (neregistrovaný)
    Ty jsi to prehnal a vysledek vidis. Uz jsem to zminil, prehnanim se tu tedy rozumi pouziti jine barvy a primej odkaz. Nejspis i to, ze vetsina ctenaru pouziva MSIE, ktery bez konkretni specifikace face fontu vyrobi skutecne velikej font.

    zpusob, jakym argumentujes nema s prostackem nic spolecneho a usvedcuje Te ze lzi. I to, jak se snazis vykecat z te reklamy povazuji za lez. Tohle je evidentni rozdilnost ve vykladu pojmu: prostacek v kontextu, jakem jsem ho pouzil, neznamena nedostatek inteligence k argumentaci, ale zpusob vnimani sveta - radostne, jednoduse a optimisticky. Bohuzel z vetsiny prispevku cisi opak. A lez je zase vedome vyslovena nepravda, nemyslim si, ze vysvetlovani je ekvivalent lzi.

    Ale za dav dusi se neschovavej. To bys na toho prostacka musel vypadat. Snazis se poprit to, co z Tvych prispevku cisi. Za nic ani nikoho se neschovavam, to je uz fakt konstrukce nad konstrukci :) Jak vypadam, vubec netusis, ja kazdy rano prostacka v zrcadle vidim ;-) Z mych prispevku cisi radostna novina, ze existuje kseft, kterej mi vyhovuje. Tim odkazem jsem chtel pomoct komukoliv, komu muze vyhovovat stejne. Ty ostatni moje reakce byly jen nejspis zbytecnym pokusem tu vseobecnou negaci prosvetlit. A moje Na tohle mi neodpovis... je to samy jako tvoje Z tohodle se nevykecas... Nerozumim tomu, proc to beres jinak. Navic, mymu prostackovskymu (viz vyse) vnimani nedochazi, jak muzu nekoho k necemu prinutit, ja se taky nenechal prinutit, kdyz chci odpovim, kdyz nechci, neodpovim, zivot je krasnej, proc si ho tak komplikujes? Mej se fajn a dik za rohovor
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).