Hlavní navigace

Názor k článku Kde se pozemně vysílá v MPEG-4 a s jakými výsledky od ABC - Situace se zaváděním DVB-T v jiných státech než...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 5. 2007 10:21

    ABC (neregistrovaný)
    Situace se zaváděním DVB-T v jiných státech než ČR, kromě států technicky vyspělých, je ovšem trochu jiná. Ten článek mi přijde příliš propagandistický a pronovácký. Já trochu vidím na polský trh a v článku uvedená "bouřlivá diskuse" je možná taky diskuse mezi dvěma úředníky o svačinu (poláci strašně rádi debatují o ničem s nulovými výsledky, asi jako diskuse na digizone :o)). Je to pravděpodobnější, než že by se někdo v Polsku zajímal o DVB-T vysílání, natož o nějaké normy, jako je MPEG 2-4. V Polsku v současné době prakticky téměř nikdo DVB-T nepřijímá, set top boxy v obchodech nejsou, obchodníci nevědí co to je a veřejnost není informována. Zavádění DVB-T je tam jespíš jedna z mnoha teorií o příjmu TV a jasnou jedničkou je satelitní příjem.
    Toto uvádím proto, že i ostatní informace z článku mohou být podobně zavádějící a zmatečné, protože se nedají nijak ověřit.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).