Hlavní navigace

Názor k článku Kde se pozemně vysílá v MPEG-4 a s jakými výsledky od vedro - ad 1. Honzo, já tyto informace mám taky,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 5. 2007 13:35

    vedro (neregistrovaný)
    ad 1. Honzo, já tyto informace mám taky, ale chtěl jsem vedět z jakého základu (ceny a modulu) se v diskuzi vychází, aby jeden nepsal o voze a druhý o ...
    Tak když to víte, proč to nenapíšete rovnou - tenhle přístup vážně nesnáším, ptát se nejdřív dokola...
    Ještě jednou: Když chcete něco zobecnit nevyhnete se nepřesnostem, resp. průměrování =cena 5000Kč). Když se chcete bavit o konkrétních věcech (např. o dostupnosti a cenách "převodníků MPEG4->2") tak je asi lepší se zeptat, na konktrétní typ a cenu, jinak jeden bude diskutovat o jedném a druhý o druhém a z toho hodněkrát resultují podrážděné reakce/napadání atd., co asi do diskuse mezi slušné lidi nepatří. Abych tomu zde zabránil, proto jsem se SLUŠNĚ zeptal. Bohužel i přesto byla Vaše reakce podrážděná. Bohužel za to já nemohu.
    ad 2. Nechte těch manipulací...,...jste silně paranoidní a šíříte nedůvěru. V konkurenci jaká panuje (a bude ještě silnější) si to žádný výrobce nemůže dovolit i kdyby nakrásně chtěl.
    Nevím proč mně tak hodnotíte. Uvedu Vám jeden z mnoha příkladů, na kterém je to co jsem psal vidět (uznávám zjednodušeně). Pamatujete se, od kdy jsou v prodeji DVD přehrávače/rekordéry? A od kdy se začalo nabízet combo (VHS/DVD)? Nejdřív se prodávalo sólo DVD pak přišli comba (a v jaký ceně). Ten kdo měl jen VHS a chtěl lepší kvalitu záznamu pořídil si DVD = měl doma dvě "bedýnky". Ten kdo pár let počkal měl jednu combo "bedýnku". Osobně tento vývoj předpokládám i u STB MPEG2/4.
    Píšete o konkurenci jaká zde panuje a bude silnější. Ano ta zde je, ale ne v oblasti STB MPEG4, zde zatím žádnou nevidím. Již pan Donát se zde marně pokoušel získat informaci, kde box s MPEG4 snadno pořídit. To, že i v této oblasti konkurence bude není sporu - za pár let.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).