Hlavní navigace

Názor k článku Kde se pozemně vysílá v MPEG-4 a s jakými výsledky od prudic - Marde, Marde - jste tu zrejme kratce, nebo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 5. 2007 10:33

    prudic (neregistrovaný)
    Marde, Marde - jste tu zrejme kratce, nebo Vam nedochazi podstatne - samozrejme, ze az bude prostor pto to, aby si mohl KAZDY vysilat JAK chce, tak proti tomu nebudeme zde nic namitat.
    Realita je vsak takova, ze VSICHNI zajemci o vysilani se do planovanych Muxu zatim nedostali. Proto JE NUTNA regulace. A tou regulaci je i omezeni na vysilani pouze SDTV, protoze HDTV zabira trochu vic prostoru a nebylo by za stavajicich podminek misto pro VSECHNY.
    Lide si mohou domu kupovat technologii HDTV jak chteji, v tom nikdo nikoho neomezuje. Zdroju maji furu - od HD-DVD pres BD az po satelitni vysilani v HDTV.
    Zajem nicmene o HDTV je zatim mizivy a neni se cemu divit. Kdybyste chodil po vesnicich (2/3 movitejsich obyvatel CR), tak zjistite na co ti lide cumi - duchy, uniky, proste hruuuuza. Tito lide budou radi, pokud k nim dorazi technologie, ktera po nejakych 30-ti letech konecne dokaze vyuzit moznosti PALu (stejne kvuli ztratove kompressi a poctu programu v Muxu toho nedosahne).
    Tady totiz nejde o socky, ale o zdravy rozum. K cemu si kupovat Octavii, kdyz za polovinu penez muzu mit "bezny vuz", ktery po meste jede uplne stejne 50 jako ta Octavie. Nehlede na to, ze bude mit nizsi spotrebu a ja proto nebudu muset v praci travit zbytecne mladi, abych ji uzivil. Stejne to je i u televize - pokud koukam na zpravy, vecernicek a obcas na nejaky porad, tak mi je HDTV nanic a nebudu si ji kupovat jenom pro to, abych se mohl pred prateli chvastat, ze na ni mam.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).