Hlavní navigace

Názor k článku Kde se pozemně vysílá v MPEG-4 a s jakými výsledky od Peslo - Nu, věc ohledně manipulátorství se mi nechce dále...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 5. 2007 10:35

    Peslo (neregistrovaný)
    Nu, věc ohledně manipulátorství se mi nechce dále rozvíjet, své jsem řekl. A na tu Litvu se podívejte.

    K technofilskému vizionářství (vy jste ale už tou politickou hatmatilkou opravdu hodně načichl ;-) - zkuste si podruhé ještě jednou pročíst mé příspěvky v tomto vláknu, než zaútočíte. Myslím, že jsem se o podružnosti MPEG-4 v této souvislosti vyjádřil dost jasně.

    Takže raději zopakuji: odložení spuštění DVB-T se projeví pozitivně v tom, že zásadním způsobem poklesne význam pozemního šíření, které je výborně kontrolovatelné státem, aktuální vládou a jejich prostřednictvím zájmovými skupinami mj. prostřednictvím licencí a Radou. U SATu je to již složitější, u IPTV velmi složité, u kabelovek bohužel opět poměrně jednoduché. Všechny tyto alternativní způsoby půjdou nahoru tak, jak se to děje v současné době.

    A MPEG-4 může hrát onu zástěrku, která poslouží Nově k získání pár miliard navíc (to je mi jedno, stejně ty peníze z reklamního koláče někdo získá), umožní se "odborníkům" vymluvit na "zlou Novu" a "manipulujícího Dvořáka" a výsledkem může být dobrá věc.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).