Hlavní navigace

Názor k článku Kde se pozemně vysílá v MPEG-4 a s jakými výsledky od prudic - Nezlobte se, ale nejlevnejsi reseni prijmu je terestrika....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 5. 2007 14:47

    prudic (neregistrovaný)
    Nezlobte se, ale nejlevnejsi reseni prijmu je terestrika. To mi nikdo nevymluvi (100-130 Kc/mesic+ 2000 jednorazove za STBox). Proc se snazite TENTO zpusob sireni obsahu pozdrzet(zatim filozoficky)? JAKYKOLI jiny zpusob je drazsi. Proc chcete aby lide davali ve vysledku radove vyssi sumy za prijem TV? Chapu ze chcete, aby byla lepsi kontrola co kdo prijima (dekodovaci karty, IPTV Kysliku, kabelovka nemluvim), ale mnoho lidi se NECHCE buzeraci kolem prijmu TV ucastnit.
    Protoze je celoplosny zpusob pozemniho sireni pro divaka NEJLEVNEJSI, a nevime o kolik by poklesla cena koncesionarskeho poplatku, kvuli mensimu poctu vysilacu, jsem radeji pro "temer 100 procentni" pokryti digi signalem, nez nutit lidi brzdenim digitalizace do neceho, co nechcou, protoze pokud by to chteli, tak uz si to poridi, pripadne pokud dostanou chut, tak si to poridi v budoucnu. At je to na nich, ne je k tomu tlacit mizernou kvalitou prijmu jako je tomu dodnes.
    Ze vy chcete pluralitu zpusobu sireni je pekne, ale at se take provozovatele jinych zpusobu snazi.
    Takto to vypada, ze se digitalizace terestriky bojite. PROC? jste majitel, nebo zamestnanec techto spolecnosti? Oni vas vyhodi az vas nebudou potrebovat tak jako tak. Nedelejte si zbytecne iluze.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).