Hlavní navigace

Kdo vyhrál Křišťálovou Lupu 2020? Vyhlášení proběhlo poprvé čistě online

26. 11. 2020
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Internet Info
Výsledky hlasování veřejnosti i odborné poroty mohli diváci letos sledovat živě na YouTube.

Autoři nominovaných projektů a jejich fanoušci se již dnes, ve čtvrtek 26. listopadu, dozví, kdo letos uspěl v celkem 16 kategoriích tradiční ceny českého internetu Křišťálová Lupa 2020.

Letošní slavnostní vyhlášení výsledků ankety muselo ustoupit koronavirovým opatřením. Nesejdeme se tak jako každoročně v divadle, ale online. Živý videopřenos poběží na YouTube, bude přístupný všem zájemcům bez omezení. Odstartujeme v 19:00.

BRAND24

Letos se do finále probojovalo celkem 161 projektů. Ve finále se objevily projekty, které patří mezi stálice ankety, jako jsou například DVTV, Mapy.cz, Heureka.cz nebo Alza.cz, ale také úplní nováčci. Pozornosti neunikly například počiny, které reagují na současnou koronakrizi. Jedná se například o Damerousky.cz, za kterým stojí dobrovolníci z řad veřejnosti, a organizace Česko.Digital#kul­turažije od Mall.tvCovid19cz­.cz – aktivita českých technologických firem a IT nadšenců nebo #Mask4All Petra Ludwiga. Nováčci se objevují v kategorii, která letos hledá vítěze poprvé: Podcast roku, ale i v těch ostatních, jako je například Online video, Zájmové weby a další.

Anketu Křišťálová Lupa 2020 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Hlavním mediálním partnerem je Česká televize. Produktovým partnerem je Rodinné biovinařství Válka. Mediálními partnery jsou Heureka.cz, Marketing Journal, Mediaguru a Tiscali Media.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).