Hlavní navigace

Názor k článku Kdy mezi sebe "ajtíci" konečně pustí ženy? od markon - Souhlasím, že odsuzovat článek kvůli tomu, že jej...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 6. 2006 10:07

    markon (neregistrovaný)
    Souhlasím, že odsuzovat článek kvůli tomu, že jej psala žena je špatné. To ovšem nic nemění na to, že článek podle mě byl horší kvality a úplně o ničem, označil bych jej jiným slovem než profesionální. To, že jej psala žena bych si bez tohoto příspěvku ani nevšíml.

    Celou historii lidstva vytvořili muži a počítám, že to zůstane stejné. Ženy mají v životě svojí úlohu, a věřím že za tisíce let je odzkoušeno, že to takto funguje lépe. Je to jako kdybyste řekli, že benzín může jet po silnici. Po silnici jezdí auta, všichni vidíme jenom auta, nicméně každé auto potřebuje benzín. Bez benzínu to jde těžko. Stejně tak všichni vidíme muže a to nic nemění na tom, že ženy jsou pro muže a svět důležité, i kdyby byly vidět méně než muži.

    A myslím, že je hloupost se takto odsuzovat. Pracoval jsem v poměru 10 žen ku 1 chlap a vím, že ženy se chovají stejně. Sice to dávají najevo jinak, nicméně si o mužích, když jsou v přesile, myslí jací jsou blbci. Nakonec ovšem vždy zjistí, že sami zajistit chod dlouhodobých projektů dokáží mnohem lépe muži. Je to o úlohách, já jsem svojí dostal přidělenu a ženy taky.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).