Hlavní navigace

Názor k článku Kdy mezi sebe "ajtíci" konečně pustí ženy? od anonym - Vazena anonymni Niko, ano pisu anonymni, protoze jste pro...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 6. 2006 14:30

    anonymní
    Vazena anonymni Niko,
    ano pisu anonymni, protoze jste pro me, jako ctenare jste anonymni a to tak hodne jak jste byti anonymni chtela/dokazala(i pro log redakce).
    A osobne vidim uvadeni celeho jmena, prijmeni jako docela zbytecne, staci nick pro lepsi (nikoli spolehlivou) orientaci mezi komentari.

    Vam clanek p. Miklika jednostranny neprisel, me ano, kdyby ne, nereagoval bych, kdybych chtel vysvetlit presne proc a jak, mohl bych napsat rovnou dalsi clanek, protoze to tema neni jednoduche.

    Nevim co vite o mem vybojovanem miste, asi mene nez-li ja, me misto mela sanci ziskat bez problemu i zena.

    Pokud Vase praxe je takova jako popisujete a nejedna se o imaginarni priklad, tak je mi to sice lito, ale mate sanci to zmenit, a ze to neni jednoduche vim moc dobre.
    Ono cokoliv zabehnuteho je obtizne zmenit, zvlaste pokud to vyhovuje vetsine.

    Bojovnost nezalezi na pohlavi, ale na povaze, ktera je jiste vice ovlivnena podnety behem zivota ...

    Rad se kouknu i na znamecku u clanku a jestli si ho prectu - znamka neovlivni. Prectete si lepe mnou uvedeny duvod, proc bych znamku preferoval.

    Kdo sedi za klavesni nevim stejne, i kdyby nick Nika byl pravy, tezko z nej uhadnout jmeno, prijmeni, mesto, stat ...
    A i kdyby se toto podarilo, jste pro me anomymni clovek z ~10 milionu, co umi cesky ...

    Anonym

    PS: Tim bych se chtel omluvit p. Miklikovi za zbytecne utocne znejici prni komentar. Nebyl myslen utocne, spis nastvane, protoze se tu mluvi o diskriminaci, kde ceho(koho)
    a pritom jde zcela o jiny jev a s diskriminaci zen prakticky nesouvisi. Uvedu priklad, dovoli si nekdo negativne komentovat Ritu Puzmanovou ? Ztezi, protoze proste umi a je to take zena, ale proste neco dokazala a nehoni si triko, ze je zena a patrne to mela vyrazne tezsi, nez jeji nynejsi nastupkyne.

    A antidiskriminacni zakony dnes funguji jen jednosmerne, zjednodusene rasistou muze byt jen beloch a sexualne muze obtezovat jen muz ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).