Hlavní navigace

Názor k článku Kdy ženy přestaly programovat, český IT projekt roku, útěk z předraženého Silicon Valley od Jen blbněte - "Protože jste otázku omezil tak, že na ní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2017 22:04

    Jen blbněte (neregistrovaný)

    "Protože jste otázku omezil tak, že na ní neexistuje odpověď."

    Ne, já jsem se jen přímo a konkrétně zeptal. Přímá a konkrétní otázka je největším nepřítelem všech překrucovatelů reality a mlžičů. Pokud neexistuje odpověď na přímou a konkrétní odpověď, pak je jasné, že jsem mám pravdu.

    ...

    "Pokud kolem sebe ženy od mala uslyší, že technické věci nejsou pro ně, že programování je chlapská práce, jak to asi podle vás dopadne?"

    Tak to, pane Jirsáku, těm ženám přestaňte říkat. Protože já jsem to od nikoho kolem sebe neslyšel, ani žádné ženě neříkal.

    Znovu, ani stokrát opakovaná pitomost a lež o tom, že ženy od malička mají obrovskou touhu stát se programátorkami, a byly by jich statisíce v ČR - jen je muži shazují - se nestane pravdou jen proto, že ji tvrdí Filip Jirsák.

    ...

    "Že se tím žádná žena nenechá ovlivnit?"

    Vzájemné ženské pomluvy, kterou ženy dělají proti ženám, jsou tisíckrát tvrdší a drsnější, než cokoli kdy ženy slyší od mužů. Zřejmě jste ještě nikdy nebyl přítomen ženskému rozhovoru.

    ...

    "A nebo že to spousta z nich vezme vážně a budou se věnovat něčemu jinému, co je podle mínění ostatních více ženská práce? Je to diskriminace? Ano, jistě."

    Tady se ale bavíme o realitě, na fantazie si pište sci-fi.

    Každý v životě se musí naučit občas prosadit - a nejen proti kecům v okolí, ale často daleko tvrdším tlakům.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).