Hlavní navigace

Názor k článku Když startupu přeroste moc přes hlavu, může dopadnout jako Uber od fd - A nevyvolaly nahodou zapadni mocnosti obcanskou valku, do...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 12. 2014 14:26

    fd (neregistrovaný)

    A nevyvolaly nahodou zapadni mocnosti obcanskou valku, do niz bylo rusko chte nechte zatazeno? Ona je totiz realita takova, ze cely ten "prevrat" byl dilem nekolik stovek lidi. Stejne jako je jednoznacny fakt, ze stejne jako kradli vsichni, kradla i Tymosenkova.

    Doporucuji se poptat ukrajincu, jaky na to maji nazor. Ostatne, ono je to i na tom zmanipulovanem zpravodajstvi nadherne videt. Kolik ze ma byt tech "vzbourencu"? Par tisicovek? A ovladaji uzemi vetsi nez cela ceska republika? Pricemz si snimi nevi rady armada, ktera ma mit podle ruznych zdroju "prumerne" 130 000 muzu?

    Dokonce i zpravodajstvi na zapad od nas je daleko vyvazenejsi, staci si preladit k nasim sousedum.

    A totez pochopitelne plati i jinde, kuprikladu islamistu v Iraku bylo dle "zarucenych" zdroju "tajnych" sluzeb cca 3500. I kdyby Iracka armada mela jen tech 100 000 (bez tech 50 000 o kterych se nekde kolem pise, ze bud neexistuji, nebo davno neslouzi), tak by je museli ubit cepicemi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).