Hlavní navigace

Názor k článku Klasické CRT televizory má stále 56% českých domácností, Smart TV jen 4% od Griffin - Trochu mi nehrajou ty procentní počty ... pokud...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 4. 2013 22:25

    Griffin

    Trochu mi nehrajou ty procentní počty ... pokud je smícháno vlastnictví několika TV a v titulku je oznámeno že 56% má CRT televize tak lze mylně usuzovat že plochých je 44% což je později vyvráceno (plochých 57%) . Později je uvedeno že 61% umí zobrazit pouze v SD rozlišení. Co to je za míchání jablek s hruškama? neboli co to je za nesmyslné a účelové prezentování statistik? Nevím o žádné ploché Tv která se prodávala jen s rozlišením SD, dle mého byli minimálně HD ready. To samé při poměru stran 57% (16:9) a 53 (4:3), do háje pokud celek není 100% tak je celá statistika totálně scestná. Proč není rozlišené primární Tv od doplnkového někde ve sklepe ... podle těchto statistik se nedá určit vůbec nic.

    Takže titulek taky může znít že digitálních TV je 57% což je páka na podporu zavedení HD.

    To samé nechápu proč je důležité nějaké smart Tv, když mraky lidí má podporu internetu ve svých STB. tenhle článek je totální guláš a fraška.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).