Hlavní navigace

Názor k článku Klausův rozlučkový projev vidělo jen 647 tisíc diváků, většina se dívala na Ordinaci od VSimon - ... sice jsem mu nějakou dobu věřil to,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 3. 2013 12:39

    VSimon

    ... sice jsem mu nějakou dobu věřil to, že privatizaci nezdrbal schválně, ale ze své hlouposti a karieristických choutek. Jako prezidenta jsem ho i celkem dlouhou dobu respektoval a souhlasil s částí jeho názorů (EU, Euro), ale tou amnestií potvrdil všem, že ví (a věděl) moc dobře, co dělá. Navíc zatížil soudy a policii, takže se zpozdí další prípady o mnoho měsíců. O tragédiích v některých životech, kdy se např. vrátí chlap, který týral manželku, sexuální násilník už snad ani nemluvě.

    Jak se sám choval v tom projevu, on žádnou chybu neudělal, okolí ho nepochopilo. Dobře mu tak a doufám, že bude z té velezrady nakonec obžalován (a ani odsouzení by mi nevadilo), aby už pochopil, že se nad podhradí nebude vyvyšovat, tvářit a hlavně chovat se jako primadona. Aby pochopil, že je taky jenom občan, jako každý z nás a přestal nás všechny povýšenecky profesorsky poučovat a školit.

    Alespoň tohoto narcise Bůh spravedlivě odměnil jeho "sympatickou" a "skromnou" manželkou a "šarmantním" synem, který se umí "slušně chovat" a je "tolerantní" dokonce i k jiným. To je asi zatím jediná spravedlivá věc, která ho potkala.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).