Hlavní navigace

Názor k článku Kolín s O2 testují chytré kontejnery. Mají ušetřit a ještě se samy zaplatit od PETR - Vážený pane Vy jste fakt nemocný negativismem. Doporučil...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 9. 2016 10:42

    PETR (neregistrovaný)

    Vážený pane Vy jste fakt nemocný negativismem. Doporučil bych Vám si zaktualizovat pár informací a použít trošku logiky.
    1) město Kolín již není zadlužené miliardou Kč - operujete s číslem z roku 2010. Dluh k 1.1.2016 činil cca 620 milionu Kč.
    2) Nad to TPCA investovala od roku 2005 v Kolíně a okolí do různých projektů už přes 114 milionů Kč. Město Kolín vyinkasovalo za prodeje pozemků již stovky milionů Kč od roku 2005 a odhaduje se, že doprodej přinese nejméně dalších 100 milionů Kč.
    3) Tato investice urychlila výstavbu obchvatu a D11.
    Uvidíte, že i s podrazem ČSSD vlády včele se Špidlou, který zrušil Zemanův slib byty zaplatit ze státního rozpočtu bude tato investice ve finále pro samotné město zisková.
    Nad to z toho těží i místní živnostníci, jelikož zaměstnanci v průmyslové zóně jsou oproti jiným ve městě nadprůměrně placeni, tudíž zde více utrácí.

    K vašemu argumentu o ušetření pár Kč pouze dodám to, že to posuzujete až moc úzce. Celý projekt SMART City ušetří mnohem více. Jsem rád, že žiji ve městě, které jde s dobou a chce být městem 21. století, a pokud se Vám toto nelíbí, tak se můžete odstěhovat na vesnici.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).