Hlavní navigace

Končí HBO Go „zdarma“, kdy přijde HBO Now, není jisté

12. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Koncem loňského a začátkem letošního roku mohli předplatitelé kanálů HBO využít zdarma i jejich „cestovní“ verzi Go. Kdo to nestihl, má možnost ještě posledních pár dnů.

Akce HBO Go zdarma skončí 15. ledna, a pokud ji nestihnete, můžete si prohlédnout přiloženou galerii, jak služba vypadá na mobilu s operačním systémem Android. Kdy k nám přijde otevřenější verze HBO Now, není známo, ale jisté je, že se HBO v souvislosti s expanzí Netflixu bude muset hodně snažit.

Díky jednomu ze čtenářů jsem měl možnost krátce si HBO Go vyzkoušet a rozhodně to byla výborná zkušenost. V porovnání s některými jinými videotékami (VOD) se mi hodně líbilo uspořádání nabídkového menu, v rámci asi týdne provozu byla vidět solidní dostupnost titulů (potíže s napojením jsem měl jen jednou) a obsahová nabídka videotéky byla přímo uchvacující.

Včetně parádního českého seriálu Mamon.

BRAND24

HBO Go je vázáno na příjem televizní stanice HBO. Bez ní nemáte šanci, protože tato videotéka není otevřeně dostupná komukoli. To bude až HBO Now i když…
Autor: Bohumil Herwig

HBO Go je vázáno na příjem televizní stanice HBO. Bez ní nemáte šanci, protože tato videotéka není otevřeně dostupná komukoli. To bude až HBO Now, i když…

Po pravdě – chtěl jsem ho vidět, a alespoň jsem ho tudíž nemusel stahovat. Mimochodem jak napsal diskutující v souvislosti se vstupem Netflixu na český trh, v Austrálii po vstupu této VOD výrazně pokleslo nelegální stahování, čemuž se nelze divit.

Škoda, že HBO u nás zatím neuvedlo své podání konkurence Netflixu, službu HBO Now, a škoda, že „český“ Netflix je takový, jaký je. Než bude mít Netflix lokální produkci, uplyne nejspíše ještě hodně vody, a konkurenční služby se tak zatím mohou nerušeně rozvíjet.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).