Hlavní navigace

Kristinu Kloubkovou nahradí ve Snídani s Novou Gábina Partyšová

1. 7. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Partyšová moderovala v minulosti na Nově bulvární magazín Prásk! a dnes již neexistující hudební hitparádu Eso. Ještě poměrně nedávno provázela Topstar magazínem.

Moderátorka Gábina Partyšová se vrací do televize Nova. Spolu s kolegou Pavlem Svobodou bude diváky provádět ranním blokem Snídaně s Novou. Partyšové nemusí uvolnit místo žádná kolegyně, nahradí totiž Kristinu Kloubkovou, která přešla do Televizních novin vedle Raye Korantenga. Kloubková s ním tvoří dvojici místo Lucie Boryhové, které se před několika dny narodila dcera. Toho má spolu s kolegou Michalem Hrdličkou – redaktor sportu televize Nova. Partyšová v minulosti moderovala na Nově Prásk! a hitparádu Eso.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Lucii Borhyovou v Televizních novinách nahradí od 22. června Kristina Kloubková

Poprvé se divákům představí Gábina Partyšová ve čtvrtek 3. července. Je to pro mě velká výzva a jsem moc ráda, že mi televize Nova dala příležitost. Navíc se vracím na místo činu. Na vstávání jsem poslední dobou zvyklá, protože můj syn je ranní ptáče, takže s tím bych problém mít neměla, uvedla při této příležitosti sama Partyšová. V minulosti mohli diváci tuto moderátorku vídat například také jako průvodkyni Topstar Magazínem na Primě. Tím aktuálně provází jiná populární tvář televizní obrazovky – moderátorka Iva Kubelková.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).