Hlavní navigace

Názor k článku Krok za krokem: Jak se rychle a levně připojit k internetu kvůli online výuce od anonym - Napište laskavě tu konkrétní obec a nematlete nějakou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 10. 2020 18:21

    bez přezdívky

    Napište laskavě tu konkrétní obec a nematlete nějakou omáčku o obecných pokynech, což s tím nemá naprosto nic společného. O BCO se psalo i zde: https://www.lupa.cz/aktuality/stat-spousti-broadband-competence-office-pro-podporu-budovani-internetu/ a je to pouze nic neříkající plk, resp. jak je u této vlády zvykem, tak se žvaní, žvaní a žvaní a skutek utek.
    A jelikož ta obec existuje pouze ve vaší mysli, tak stále platí, co jsem psal - jakmile se u stavby jedná o dotaci, tak si tam nikdo nemůže jen tak něco přidávat, jak se mu zrovna hodí. Dotace je vyplacena na určitý projekt, který se musí beze zbytku dodržet, na stavbě jsou také pravidelné kontroly, jenž pořizují foto a video dokumentaci, takže utajit tam chráničky nelze a tím je vše skončeno. Napíši ale BOHUŽEL, protože ani já nemám radost z toho, že se při jedné stavbě nemůže provádět žádná další a stát to strikně omezuje.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).