Hlavní navigace

Názor k článku Který vyhledávač je nejlepší? od Tomáš Hodboď - > To asi spatne ctete. Jinak me pripada...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 12. 2004 15:54

    Tomáš Hodboď (neregistrovaný)
    > To asi spatne ctete. Jinak me pripada mirne receno neslusne, ze Vy provedete metodicky velmi slaby test, dostanete za nej pravdepodobne honorar, a kdyz se v diskusi ctenari ozvou, vyzvete kritiky, at navrhnou, jak to delat lepe. (Navic, kdyz uz to v diskusi vicemene popsali.)

    Popsanou metodiku ani její náznak jsem výše nenašel. V diskuzi jsme se bavili o malém počtu dotazů testu, s tím do jisté míry souhlasím. Ale jinak nevím v čem byla metodika tak špatná. Ptal jsem se pro příště, ať už by to psal kdokoli, ať si odnese z této diskuse alespoň nějaké ponaučení. Názory jako s tímhle souhlasím a já s tímhle ne se příliš využít nedají.

    Upřímně jsem vám vděčný. Jako jediný z diskutujích jste řádně dokázal něco více navrhnout. Nicméně stále se ta pravá metodika hledá. Vytýkali jste především subjektivitu, ale tento test je na ni také dosti závislý. A také - hodnotit pouze prvních 10 odkazů? Není to příliš malý trest pro vyhledávač, který nenajde nic použitelného? A také - hodnotit pouze stránku, kterou najde vyhledávač nebo se proklikávat dále?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).