Hlavní navigace

Názor k článku Kurzové sázky na Internetu od admin sazkar.net - Chtel bych reagovat na nektere prispevky v teto...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 2. 2009 1:47

    admin sazkar.net (neregistrovaný)
    Chtel bych reagovat na nektere prispevky v teto diskuzi. Asi nejvic me pobavil prispevek pana Janka a jeho "hruby odhad" o provizi z reklam na nasem webu:) Nejdriv vam chci pogratulovat, pokud mate 30 tisic jen z toho ze vam blikaji banery ala bwin na webu (mimochodem porad jste neuvedl ten link at se podivame jak se to ma delat), pak jste dobry obchodnik. Kdybysme my meli 100 tisic mesicne za to, ze jen budem sedet na zadku, tak by se asi nikdo z nas neobtezoval psat tyhle clanky natoz reagovat v diskuzi. Muzu vam rict naprosto presne kolik z affiliate programu mame a asi byste se divil. Primarnim duvodem umisteni baneru na nase stranky, na rozdil od vas, bylo poskytnout vyber nejkvalitnejsich sazkovek, ktere u nas nejsou moc zname, a u nichz muzeme z vlastni zkusenosti garantovat nejvyssi kvalitu. Pokud nekdo povazuje za hlavni meritko kvality ceskou lokalizaci a grafiku, pak je mi ho lito, protoze jen ztraci cas. Pokud si vyberete ze dvou tuzek tu, ktera sice nepise ale je cela ze zlata, tak ja davam prednost ty dreveny, ktera pise, nebot tuzka, ktery neco podstatnyho chybi neni tuzka.
    Dale, jak zrejme nevite, plati, ze cim kvalitnejsi sazkovka tim nevyhodnejsi affil program. Jak psal Orbi odmitli jsme nekolik affilu z kterych by bylo zcela jiste vic nez z tech vsech co tam mame dohromady a dokonce jsem dostal email s navrhem odkoupeni mailing listu uzivatelu naseho fora.
    Primarnim cilem bylo a je poskytnout neco co bude mit nejvyssi kvalitu a informacni hodnotu, nezatizenou a nezkreslovanou tak jak to dela 99.9% jinych stranek pravdepodobne vcetne te vasi (ale nechci hodnotit, nebot porad cekame na ten link). Forum na sazkar.net/forum neni zasterka pro vydelavani z umistenych banneru, ale ty stranky jsou primarne o diskuzi. Pokud se vam nelibi pinnacle tak prosim, muzete to napsat na forum, my budem jedine radi. Prispevky nemazeme (pokud se nejedna o nesmyslne ubohe vyplody zoufalcu, ktere maji nulovou hodnotu) a jak se muzete presvedcit tak na foru nejsou jen pozitivni reakce, nejlepsi sazkovky nevyjimaje.
    Nejjednodussi a zaroven nejubozejsi je hodnotit neco s cim clovek nechce souhlasit tak, ze misto kritiky na urovni se uchyli k osobnim vypadum. Co se da rict na to kdyz vam nekdo rekne "ty jsi ale debil"? Nic, protoze odpoved "debil jsi ty" je stejne slabomyslna.
    Z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz se clovek snazi udelat neco proto, aby predal neco zajimaveho co ma hodnotu dal a nemotivujou ho k tomu penize, tak se vzdycky najde nekdo kdo neunese ze nekdo je proste dobrej a bude se to snazit pospinit.
    Nemate poneti kolik usili a hlavne casu nas stoji prace na webu, protoze se snazime neustale vymyslet nove veci, napr. ted jsme spustili slovnik z oblasti terminologie kolem sazeni a gamblingu, nebot pokud vim tak nic takoveho zatim neexistuje. To vam nezaplati nic, jen pocit. A to je ta hlavni motivace. Naledujici veta neni o nicem konkretnim, ale obecne - nejlepsi veci v zivote jsou zadarmo, bohuzel vetsina lidi to do konce zivota nepochopi.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).