Hlavní navigace

Názor k článku Lada Kičmerová (Travelove): Z lehátka u pláže cizí zemi nepoznáte od Barbora Nevosádová - Dobrý den, náš obsah děláme na základě dat, v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 10. 2015 14:37

    Barbora Nevosádová

    Dobrý den,
    náš obsah děláme na základě dat, v každé destinaci opravdu vytvoříme základní obsah s nejzajímavějšími místy, další pak doplňují cestovatelé, kteří v daném místě jsou/byli. My na základě popularity pak obsah kategorizujeme a podle toho, jak často si lidé přidávají takové místo do svého výletu mu dáváme i větší prioritu, přidáme víc fotek, častěji kontrolujeme, zda sedí otevírací doba, vstupné atd. Rozhodně nic nevykrádáme. V blízké době také přidáme profesionální obsah pro nejoblíbenější destinace.

    Zaměřujeme se opravdu na největší destinace. I když plánování výletů do Ghany zní zajímavě, nikdy bychom se tím neuživili. Naši uživatelé si plánují výlety do destinací jako je Londýn nebo New York a proto se jim to snažíme co nejvíc usnadnit. Mě osobně mrzí, že vám nepomůžeme s naplánováním výletu mezi autentické křováky, ale když bych se o to snažila, zkrachujeme.

    Jinak držím Travelove palce, ať se jim daří, jdou do velice tvrdého odvětví. Najít uživatele, kteří jsou ochotni platit za takovéto služby, není jednoduché. A jen poznámka na závěr - udělat (dobrou) aplikaci na plánování výletů je technicky složité. Možná to na první pohled nevypadá, ale my na tom pracujeme už dlouho, jsme jeden z nejlepších plánovačů na světě a řešíme celkem složité technické problémy. Stavební kameny zmiňované v článku jsou samozřejmě důležité, ale to je jen jedna z mnoha věcí, na které narazíte. Hodně štěstí!

    Barbora Nevosádová
    Tripomatic

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).