Hlavní navigace

Názor k článku Léto na Primě: VIP Prostřeno!, Na vlastní riziko, Léto s Italem a sitcom Bod G od Víťa B. - Mě příjemně překvapily ty zahraniční filmy - Wall...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 6. 2012 1:05

    Víťa B.

    Mě příjemně překvapily ty zahraniční filmy - Wall Street, Pearl Harbor, Letiště, Vodní svět....jenže podle rozpisu na jiných stránkách mají jít v neděli, takže pro mě se budou krýt se závody IZOD IndyCar Series na Sport 5.
    Jen tedy nechápu, proč TEĎ dávají Titanic. Proboha, ten měli dát 14. nebo 15. dubna na stoleté výročí jeho potopení, ne půlroku potom!

    Zbytek programu je naprostý odpad. Po Nově, která na pět primetimů nasadila Farmu, se u mě odepsala i Prima, která to překonala ještě nečím horším.

    Zatím má fakt nejlepší program Barrandov. Samozřejmě ještě to v mém případě asi zamíchá Nova Cinema sem tam nějakým dobrým filmem a něco také očekávám od kabelovek. A hodně se prosadí také klasika, na kterou jsem zatím neměl čas - aktuálně to je I love Lucy, pokud to všechno shlédnu v dohledné době, tak mám v plánu Gilliganův ostrov nebo Taxi s Dannym DeVittem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).