Hlavní navigace

Názor k článku LG MS450H: multimediální rekordér se dvěma DVB-T tunery a vestavěným diskem od Pamětník - Podle sporé reakce je vidět, že možná zajímavý...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 2. 2010 9:58

    Pamětník
    Podle sporé reakce je vidět, že možná zajímavý PVR pro DVB-T je pochopitelně neatraktivní pro satelitní konzumenty. Zde se sice nejedná o COMBO, ale pro část diváků pouze DVB-T je to zajímavé řešení HD příjmu a záznamu digitálního vysílání, včetně uživatelského komfortu pro případ, že majitel není vyznavačem archivace na DVD. Ve spojení s PC po síti ale ani to není omezující. Maličkost, že jeho DO zvládne i základní ovládání televizoru, může být pro mnohé "klasické" diváky významným přínosem. Pro specialisty může být možnost operativní manipulace s 2 typy externích HDD třešničkou, řešící problémy s přenosem a formáty při kouzlení na PC.
    Pokud se aspektuje fakt, že tento PVR je blízký kategorii výpočetní techniky, nemusí ani jeho budoucího majitele trápit fakt, že po několika letech, po totálním přechodu na třeba DVB-T2, bude morálně zastaralý a kromě HDD již pravděpodobně po modernizaci maximálně nevyužitelný.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).