Hlavní navigace

Názor k článku Liberecký BigClown se odtrhl od Jablotronu a s hardwarovou skládačkou jde do světa od anonym - Dobrý den a moc díky za kritiku, nebereme...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 12. 2017 20:48

    bez přezdívky

    Dobrý den a moc díky za kritiku, nebereme ji na lehkou váhu, naopak. Jmenuji se Alan Fabik a jsem jeden ze členů týmu BigClown. Záruka na novém webu je nyní opravdu 3 roky, nechtěli jsme to udělat v tichosti, ale nenašli jsme způsob jak tuto věc oznámit světu. Důvodem snížení záruky bylo to, že nám lidé 10letou záruku nevěřili, když existujeme méně než 2 roky... Ve skutečnosti ale chceme dále měnit vadné věci okamžitě, a to určitě déle než jen ty 3 roky.
    To, že máme web pouze v angličtině, bylo jedno z nejtěžších rozhodnutí, ale aby projekt uspěl, tak musí být mezinárodní a my v současnosti nemáme kapacity spravovat další jazyky, včetně češtiny.
    Máte pravdu, že dokumentace zatím není úplná. Stavíme ji zcela na nových základech, aby nakonec byla mnohem lepší než ta původní. Samozřejmě vám můžeme starou českou dokumentaci nasdílet.
    Mrzí mě, že naši platformu opouštíte, ale vaše rozhodnutí respektujeme. Klidně se s námi spojte a můžete nám již zakoupené moduly vrátit a my vám vrátíme peníze. Byla by škoda, kdyby vám ležely v šuplíku. Přeji vám pohodové dny!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).