Hlavní navigace

Názor k článku Lide.cz se mění na seznamku, komunitní weby prohrály boj s Facebookem od Martin P. - No a podle čeho tu slečnu na FB...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 4. 2014 9:44

    Martin P.

    No a podle čeho tu slečnu na FB najdete? Když jediné co u neznámého člověka na sociálních sítích uvidíte název profilu a úvodní foto. Někdy ani to ne! >
    Kdyby jste jí už našel, proč myslíte že jí napíšete ? Když zprávy mohou posílat jen přátelé? >
    A s přáteli se přeci seznamovat nepotřebujete ! .

    Vzhledem k tomu, že nejsem nakloněn k kontaktům z východu jakéhokoliv druhu tak třeba doménu vkontakte , nebo Orkut blokuji na několika fórech . A kupodivu i členové jsou rádi protože aspoň je tam málo podvodníků, spammerů a prostitutek.

    Prostě oslovit někoho je možné kdekoliv , ale jde o tu potencionální šanci a tedy efektivitu. Pro účel volíte nástroj. Jak sem psal klid ně používejte osobák jako traktor ale nebude to ono. Snažte se použít Fb jako chat , diskuzní board nebo seznamku opět nebude to ono. nikoli že by to bylo nemožné.
    Prostě specializace, proto krom obezných dikuzních bordů jsou specializované elektronika, sport, politika atd... proto jsou specializované bazary auta, sport, atd.... a FB je nemůže nahradit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).