Hlavní navigace

Názor k článku Lidé sdílí na Facebooku méně vlastních příspěvků. A vůbec méně sdílí od JB - Mně se to shrnutí autora líbí. Je to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 4. 2016 17:38

    JB (neregistrovaný)

    Mně se to shrnutí autora líbí. Je to po dlouhé době realistický pohled na svět sociálních sítí a FB. Sice trochu omezené pohledem z ČR, kdy realita třeba v USA, kde žiju, je trochu jiná, ale obecně to platí.

    Používání FB jsem začal před časem omezovat a osobní účet mám vlastně jen na správu několika FB Pages, které sdílí obsah z vlastních Web stránek a kde publikuji automaticky fotky z Instagramu (pomocí IFTTT), ale obecně FB "umírá" přesně dle důvodů popsaných výše.

    Proč bych tam něco vlastního publikoval, když to FB omezuje a skoro nikdo na to nereaguje? Publikuji to tedy na vlastních Web stránkách a z nich to sdílím dále (na FB, TW, LinkedIn...), ale i to mě začíná trochu nudit, když není skoro žádná odezva a koho by bavilo něco tvořit, když to dělá zadarmo a ani Adsense už skoro žádné příjmy z reklamy nepřináší.

    Je to blbý, už mě vlastně ani nebaví posílat fotky na Instagram, odkud se mi všechny fotky pěkně automaticky publikovaly na další sítě. K čemu mi je, že nějaké mé fotky dostanou třeba 100-150 Likes? Zaplatí mi to nájem? No a pak tvořte něco pro masu lidí, která chce jen zdarma konzumovat a všechno na Internetu je dle názorů pár pomatenců jejich a můžou si s tím dělat, co chtějí ;-(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).