Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Lidi je nejlepší hledat nonstop. Snáz se najde práce pro programátora než naopak od sulthan - No, firmy hledaji lidi, ale neumi tem lidem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 8. 2015 20:54

    sulthan (neregistrovaný)

    No, firmy hledaji lidi, ale neumi tem lidem vyjit vstric. Prakticky kazdy slusny programator, ktereho znam, dela projekty jeste po vecerech. Proste programovani je pro tyhle lidi zabava.

    Ja pracuju 40 hodin tydne a po vecerech a vikendech delam jeste projekty mimo svuj bezny job. Tady se pise, jak tezko se shaneji lide na iOS, ale kdyz jsem nedavno zkousel hledat si projekt a nabizel jsem 20 hodin tydne po vecerech a vikendech (s tim, ze bych obcas dosel i pres den), tak jsem nekolika firmam ani nestal za odpoved. A to mam za sebou opravdu hodne zkusenosti.

    Treba Avast 2 roky schanel mobilni vyvojare, ale protoze nenabizi home office, tak se mu tam nikdo nehrnul. Nakonec museli proste vyvojarskou firmu koupit celou.

    Jakmile firmy pochopi, ze se musi prizpusobit lidem hlavne casove a umoznit jim praci na dalku, lide se jim budou schanet mnohem lepe.

  • 11. 8. 2015 1:33

    fd (neregistrovaný)

    Jak chcete na zamestnance dohlizet, kdyz jedina vase schopnost spociva v tom, ze zvladnete odecist 8 hodin na pichackach? Manager prece nemusi vedet co jeho lidi delaji, natoz tomu rozumet, od toho tam pry neni.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).